Reissut

Nykyään suuren suosion saavuttama syvänlumen moottorikelkkailu on äärimmäisen kiehtova harrastus. Etenkin sosiaalisen median jokaisessa kanavassa tulee tuon tuosta vastaan mitä hienoimpia kuvia ja videoita ko. aiheesta.
Mikäli olet joskus kuvitellut itsesi niissä julkaisuissa, mutta esimerkiksi kelkattomuus ja lähtemisen hankaluus on koitunut ongelmaksi, me olemme Sinua varten.

Järjestämme teille/ryhmällenne räätälöidyn kelkkailureissun Pohjois-Ruotsin tuntureille. Vaihtoehtoisesti hieman alempana puuston seassa tapahtuvat ajoreissut ovat myös mielenkiintoinen kokemus.

Esimerkkipaikkoina pohjoisimpana Riksgränsen, Vuoggatjålme ja Gällivare. Hieman etelämpänä Moskosel, Gauto ja Saxnäs. Myös muutkin kohteet toki mahdollisia.

Esimerkiksi:

4:n hengen ryhmälle unohtumaton kolmen ajopäivän kokemus Riksgränsenillä. Saapuminen kohteeseen edellisenä iltana omalla autolla. Kelkat ja muut tarvittavat varusteet valmiina kohteessa. Seuraavat 3 päivää ajamista hienoissa maisemissa ja iltaisin rentoa oleskelua esim. saunoen ja virvokkeita nauttien yms.
Ajopäivien pituus teistä riippuen, tarvittaessa aamusta iltaan. Neljännen päivän aamuna kotiinpaluu omaan tahtiin heti Drägerin salliessa.

Sisältää:
-Majoituksen, 4 yötä mökissä/hotellissa
-Päivällinen ravintolassa jokaiselle ajopäivälle
-Lumivyöryvarusteet ja niiden käyttökoulutus
-Ski-Doo Summit/Freeride 154″ 850 2017 tai uudemmat kelkat, polttoaineineen ja öljyineen
-Vinkkejä ajamiseen niin halutessaan.
-Kuvia ja videoita muistoksi, mm. drone käytössä

2190€/henk sis. alv.10%

Osallistuminen omalla kelkalla: Vähennetään hinnasta 260€/ajopäivä.

Tarkoituksena ei ole järjestää ajokoulutustapahtumia, mutta toki neuvomme mikäli siitä jollekin hyötyä on. Omat ajovarusteet mukaan. Niiden puuttuessa mahdollisuus myös vuokrata.

Mahdollisuus myös kokonaisvaltaisen lumiturvallisuuskurssin järjestämiseen. Kysy lisää!

Kysy tarjous haluamillesi päivämäärille ja kohteelle!

sami.alaverronen@rentasled.fi